uFeel.me
Знаеш ли?
Автор: kote_tr,  30 юни 2011 г. в 00:47 ч.
прочити: 178
Знаеш ли?

- колко много ме нараняваш

след като знаеш, че те 

обичам.



Нараняваш ме когато

не отвръщаш на 

чувствата ми ти.



Но аз се успокоявам с 

мисълта, че те

виждам и в сънищата си 

дори.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me