uFeel.me
Знаеш ли ти?!
Автор: niko_22,  4 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 530
Знаеш ли ти, аз колко вечери съм прекарвал в мисли за Теб!? Знаеш ли ти, аз колко дни и нощи съм се молил на Бог да те намеря! Знаеш ли ти, аз колко много те Обичам!? Боже защо е толкова трудно да си с човека които искаш да си ,да си с най-святото същество на живота ти ,за най-важното нещо за което осъзнаваш ,че трябва да се живее в истинския смисъл на думата !



Знаеш ли ти, аз какво искам да съм за Теб?! Ми НЕ не знаеш и защо ли, защото го искам толкова, че същото време ми е ти толкова трудно да го направа Но ето сега щете го кажа какво искам да съм аз за Теб?!


Ми искам да съм Слънце нежно в твоя ден, да те топля да те галя с нежните ласки, да съм пролетна нощ която да съм лунатаи да те пазя аз от нощта да знаеш и да усещаш в всичко което е около теб, че това съм аз , че съм там където ти поискаш ,че аз съм нещо на което може да си опреш главата когато ти е мъчно да се подпреш на мен когато си изморен и да съм всичко това което ти поискаш!


A знаеш ли ти какво аз излам ми само едно, ти да ме поискаш за всичко това, което искам аз да съм за Теб!


Знаеш ли ти, ми аз знам само едно и то е толкова просто и всъщност е толкова е сложно като човека ми то е една дума, която ме кара да съм сега тук да съм се борил за това, за нея

Ми за Любовта!!! За Обичта!!
Да се бориш Боже за нея до сетния си дъх това е!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me