uFeel.me
Зима и лято
Автор: escocer,  19 април 2009 г. в 16:40 ч.
прочити: 285
Месец празни надежди...
Месец пропилян в чакане да дойдеш и да ме отведеш...
Месец в който се чувствах забравен и отхвърлен...
Месец в който бях обречен на жестока самота...
Но ти не го разбра това.
Остави ме на произвола на съдбата... самотен, отчаян и нещастен.
Никой не може да ме разбере... просто се прикривам прекалено добре...
Но в този момент нещо в мен се пречупи... и просто се сринах от твоето пренебрежение към мен.
И въпреки това със сълзи на очи чакам и жадувам да те видя... да те чуя, да събереш парченцата от мен и да ми вдъхнеш живот.
Вече само надеждата ми остана... а времето безмилостно си тече и ми доказва колко съм забравен и ненужен.
А ми трябва толкова малко само една твоя дума... една твоя целувка, за да се сложи край на ''зимата'' в мен и да дойде така жадуваното ''лято''.
Иска ми се да чувствам топлината на прегръдките ти... а не студа от тяхната липса...
Парещият вкус на устните ти а не ледената целувка на отчаянието и самотата.
Но ти и това не го разбираш... а просто ме оставяш да гния и да стена от болка по теб.
И да чакам момента в който вече парченцата няма да могат да се съберат а ''зимата'' ще ме е обладала изцяло.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me