uFeel.me
Здравей моя музо
Автор: Mimonche,  30 януари 2009 г. в 22:34 ч.
прочити: 215
Здравей моя музо,
настани се удобно.
Да ти сипя малко узо
или ти е неудобно?

Лесно ли ме откри?
Вратата бе открехната.
Бързаш ли, кажи?
Изглеждаш малко стресната!

Толкова те чаках,
дай да те прегърна!
Смеех се и плаках,
за да си те върна!

Какво ти направих,
че тихомълком
ти ме изостави
за толкова дълго?

Не ти се сърдя, не,
искам да го знаеш,
но постой поне,
докато ме опознаеш!

30 януари 2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me