uFeel.me
Здравей, любов!
Автор: yoanitka88,  20 юли 2011 г. в 14:39 ч.
прочити: 239
Здравей, любов! Здравей, надежда!
Прости ми за това,
но сърцето понякога подвежда
и наранява любовта.


 Прости, че бях до теб, а после те оставих,
 прости ми, че сега съм с друг.
 Прости ми, че за теб забравих
 и чак сега се спирам тук.

 Надявам се да си щастлив без мен,
 да откриеш любовта.
 Надявам се, че някой слънчев ден
 ще сбъднеш своята мечта.

 Аз ще бъда някъде самотна,
 сама ще бъда в своята тъга.
 Това ще бъде моята присъда доживотна,
 че в прах превърнах любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me