uFeel.me
Здравей, Любов!
Автор: Nanita,  1 юли 2011 г. в 17:16 ч.
прочити: 198
Здравей, Любов! Спиш ли,
или разнищваш мечти?
Разходи ме из твоите сънища
нека за миг и аз да затворя очи.

Покажи ми как да живея,
как да се сбъдна ме научи
със своят копнеж облечи ме
в сърцето пусни от твоите златни стрели.

Наметни на раменете ми нежност
и ръцете мои смени със криле
чак тогава съня ти ще стане реалност
вслушай се в него и замълчи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me