uFeel.me
Здравей! Добре дошла!
Автор: maggi4ka,  21 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 353

Здравей! Ела! Седни до мен!

Добре, че пак дойде... не си забравила,

че пак съм тук и че боли ме...

Здравей! Радвам се, че си се сетила за мен!

Приседни... Погледай тихомълком с мен небето...

Досега с луната си говорих - разказах й за него...

Как той остави ни със теб самички двете...

Как взе със себе си сърцето ми и тръгна...

Не се обърна и не проговори... Просто тръгна мълчалив...

Здравей! Аз помня твоите ласки...

Ти прегърна ме тогава вместо него...

Ти изтри сълзите ми в нощта...

Ти помогна ми да се изправя...

Ти подаде ми ръка...

Благодатря ти!

Благодаря, че пак си тук, че пак си с мен!

Отдавна няма те, но радвам се, че се завърна.

Здравей НАДЕЖДА моя! Ела! Седни до мен!

Добре дошла!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me