uFeel.me
Завръщаш ме
Автор: sofia_air,  9 август 2011 г. в 20:36 ч.
прочити: 331
На Ф.

Завръщаш ме в живота, скъпи мой.
И стига ми, че някъде те има.
Под покрива на този свят, покой
поръсен с тиха радост,
в теб намирам.
Изправен със осанката на мъж
понесъл обич, колкото планета,
потъвам във гласа ти, вземам дъх
и моля за уюта на ръцете...
Завръщам се с очите на дете.
В зова ти се потапям доверчиво.
Вълнувам се от бягството си в теб -
ухае на любов. И съм щастлива.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me