uFeel.me
Завръщане
Автор: avliga,  10 юли 2009 г. в 13:21 ч.
прочити: 330

Ако някога при тебе са е завърна,
не ме вини за стореното нявга!
А замълчи! В очите мои погледни-
сини и чисти като бисерни сълзи!

В море от сълзи ще те удавя,
ако някога при тебе се завърна...
Виж луната! Сърп изви.
Тя ще ти разкаже за моите мечти!

Ако някога при тебе се завърна-
мила, бледолика , боса...
Устни жадни ще отпия-
в грях от любов ще те опия!

Ако някога при тебе се завърна,
не ме вини за стореното нявга!
А замълчи! В очите мои погледни-
сини и чисти като бисерни сълзи!

02.05.2009 г.
Вили Карагьозова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me