uFeel.me
Завръщане
Автор: anabet,  15 май 2012 г. в 22:40 ч.
прочити: 215
Улових
копнежа в гласа ти,
погали ме
нежно дланта ти ...

Познат и топъл,
дойде в моя ден,
върна спомена,
отново проникна в мен ...

Докосна ме,
и пак закопнях,
целуна ме -
от страст запламтях ...

Няма край
тази наша мечта,
всичко е
любов... и красота!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me