uFeel.me
Завръщане в стария град
Автор: dizel4eto__f,  24 август 2011 г. в 22:54 ч.
прочити: 213
Вървя по улици до болка познати
и срещам хора от преди и сега.
И топлината ти, моя... и чужда
разпилявам по наши места.

Усещам те още макар и далеч
да париш във мойта душа.
Тук всичко е пропито със теб
и не мога... а трябва да се примиря.

Мисля си, че гледам напред,
а бавно потъвам назад.
И невъзможно е вече онова,
защото много прегради стоят.

И пак ще идвам тук след години
и отново ще мисля за всичко това.
Крещейки на глас \" Прости ми \",
макар и да не знам дали сама ще си простя.

Душата ми- дълбока рана,
а споменът е моята съдба.
И какво от туй, че още ме обичаш
когато знам къде стоиш сега.

Виждам те във всичко до което се докосна,
слънце, вятър и мечти.
И тихо в ЗАЛЕЗА потъвам,
а залезът това си ти !!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me