uFeel.me
Завий ме
Автор: Laska,  9 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 717
Луната пак е
в звездната си колесница,
аромат на люляк
вятърът ми подарява.
Лястовици
в гнездото си притихват,
щурченце тихичко запява.

Унасям се в мечти
и сънено прошепвам -
с дъха си ме стопли,
с целувка ме завий...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me