uFeel.me
Завивка за душата
Автор: petinka,  6 август 2011 г. в 18:32 ч.
прочити: 219
Един измръзнал вик.
И тишина.
От многото в Живота си.
Дълбае с накъсан дъх.
И самота.
В индиговите облаци ридае.
Измисля приказки.
Така по-светло да е сред тъмата.
И спомен - топъл лъч в нощта,
завивка да е за душата.
Настъпва утро.
Синева с очи примигва и сияе.
Преглъща болката.
А Любовта за Утре-то в сатен мечтае.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me