uFeel.me
Завинаги моя
Автор: p.bijev,  9 април 2012 г. в 21:10 ч.
прочити: 567
Прегръщам те и знам, че е за последно
затворила завинаги очи
Кръвта се сипеше на капки от ребрата
където ножа кожата проби

Целувам те, ти бе последно моя
не дадох те на никой друг
очите тъжни, вече са затворени
отлиташ надалеч оттук

Не си ми първата, ще продължа да търся
поредната, която ще ме нарани
Аз вярвах силно, че с теб ще е различно
но пак завърши всичко със сълзи

Да бъда с теб бе моя фикс идея
за която ти си заплати
сега заспала сякаш си до мене
... и моя вечно ще си ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me