uFeel.me
Завалят ли студените капки
Автор: rosen_rosen,  13 януари 2012 г. в 09:54 ч.
прочити: 432

 

Завалят ли студените капки –

милиарди, все мокри сестри,

аз си спомням минутите кратки,

през които с теб бяхме сами,


как веднъж те загърнах със шала,

поразплетен в единия край,

а край нас профуча като хала

любовта – разцъфтяла през май.


Беше малко, цъфтящо кокиче,

младостта си покрило със свян...

Беше пъргаво литнало птиче,

на което трошици да дам.


Беше само шестнайсетгодишно –

нереален момичешки свят...

А сега? Боже, как е различно – 

поднебесен космически ад...


Дяволито дъждовните капки

ми се смеят на бавния ход...

Затова пък, в минутите кратки,

те са съдник на моя живот


и ми шепнат така да обичам,

както правех го нявга, преди...

Мила моя, и днес ти се вричам,

независимо колко боли...



 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me