uFeel.me
Затвори очи
Автор: love,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 956
Затвори очи, припомни си пясъка,
нестихващи ще си останат в мен вълните,
пригласяха ни в тон звездите,
вятърът се беше впил в телата ни.

Нарисувах те, в едно със синьото,
вмъкнах светлинката от звездите,
вплетох блясъка в косите ти,
и прошепнах ти, подслушвайки вълните...

Мислите ми се изгубиха с мъглата,
мраморни отенъци прокраднах от нощта...,
губех себе си, намирах тебe,
писах с устни нежно...в тъмнината..

Гонехме със шепот лятото,
върна се при нас за миг,
вечер, топла, подари на двамата,
и изчака ни, до сутринта.....на пясъка...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me