uFeel.me
Затвори очи
Автор: Ico_,  7 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 781
Затвори очи
и отвори сърцето си.
Спри сълзите си
и се усмихни,
защото аз те обичам.

Усети допира на слънцето
и се стопли.
Почувствай полъха на вятъра
и се пробуди,
защото аз те обичам.

Ела при мен
и ме прегърни.
Погледни в очите ми,
потопи се в устните ми,
защото ме обичаш и ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me