uFeel.me
Затруднение
Автор: pavli,  27 юли 2011 г. в 08:10 ч.
прочити: 1251
Търсих те по посока на вятъра.
Търсих те по течението.
Търсих те между звездите.
Нищо. Сменям посоките...
Затичвам се срещу вятъра...
Плувам срещу течението...
Не зная как да не гледам звездите!
Вярвам, че твоята звезда те отразява
с целия блясък и звездно вълнение.
Но коя е тя? Там е моето затруднение.
И какво от това? Нали те има!
Трудностите ме предизвикват...
Всички „срещу” ми съдействат...
Минавам през стържещи пътища...
Само звездите гальовно светят...
Светят... И те засичам в пространствата.
Има те! Минаваш през шпалир от звезди...

                                       © Павлина Петрова

\"Изплетени пътеки\" - 2008

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me