uFeel.me
Затъмнение
Автор: Hunterofwhispers,  27 март 2012 г. в 12:13 ч.
прочити: 176

Когато две черни луни отразяват

слънчевата светлина

наоколо в екстаз почернява

денят преливащ във нощта...

 

И започвам да търся онзи лъч,

който от теб да ме скрие,

но тишината на небесна глъч

скрива неговата диря...

 

И отминаваш след кратък престой

усетен като вечност,

нощта изплува от дневния зной -

белязан с ласка грешност...!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me