uFeel.me
Заспиваш ли?!
Автор: nella_gold,  11 март 2012 г. в 14:10 ч.
прочити: 309

Заспиваш ли?!

Едва говориш...

И в миг те грабва нежно онзи сън,

в който бяхте... ти...

и любовта  метежна...

Усмихваш се, а даже и не спориш.

Заспивай - толкова щастлив!

До утре има много време.

Ще говорим.

Сега е време просто да...

заспиш,

в магията на онзи сън копнежен.

Заспиваш...

Аз не ще ти преча.

В съня ти пак ще се промъкна.

Крадешком. Ще бъда тиха,

и почти... небрежна.

Ще те целувам само,

тихичко - за мен...

А ти, навярно,

ще сънуваш... мен.

И в моя сън ще се промъкнеш,

като стар рефрен.

Заспивай... тихо.

Ще те пазя...

доволна, че във теб се притаих.

 

11.03. 2012

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me