uFeel.me
Заспах щастлива...
Автор: nella_gold,  12 юли 2010 г. в 09:01 ч.
прочити: 622
Заспах щастлива, в късна доба.
По тялото усещах две очи,
и погледа, без който... повече не мога.
А върху устните ми още пари
твоята невидима целувка...



И вместо лека нощ да ти желая,

сега се будя със усмивка,
и тихичко прошепвам: Добро утро!
щом твоя глас дочуя, че си ми
като... щурец в ухото.



Но нека моя сън... да продължи.

И колкото и лудо да звучи -
ти знаеш, аз какво ще ти отвърна,
макар със многоточие, нали?


31 юли 2008, ... актуално ;)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me