uFeel.me
Заспа ли?
Автор: milgeo,  24 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 858
Заспа ли?
Уморен от дългото пътуване
към себе си....

Сънуваш ли?
Че си намерил нежността
и топлината.....

А може би...
Пътувайки към себе си ти мен
си търсил.....

И ето тук съм....
Ръцете си към мен с копнеж
протягаш.....

Кажи!
Докосваш ли мечтата?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me