uFeel.me
Защото
Автор: heartfelt,  8 май 2012 г. в 17:09 ч.
прочити: 566

Не ни постла небето одеало...


От неговия бряг сега надничам


и обвинявам в черно всичко бяло...


А всъщност... всъщност просто те обичам.


 


Не стигнаха до тебе всички думи,


които до омръзване изричах -


завръщаха се в мен - като куршуми...


Но оцелях... защото те обичах!


 


Цветята, що за теб набрах, умряха...


Измръзнах - срещу вятъра да тичам


по пътя си към топлата ти стряха...


Не стигнах... Но не спрях да те обичам!


 


Отрекох те... И нека Бог ме пази -


не искам в нищо друго да се вричам...


Аз знам - напук на себе си ме мразиш...


Но аз (напук навярно)... те обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me