uFeel.me
Защото нямам право...
Автор: elita,  13 април 2013 г. в 22:52 ч.
прочити: 221
Знам, че трябва да те пусна!
Неморално е. И неприлично!
Знам, че борих се да бъда!
И пробих... през зид
издиган със години.
Ала сега не мога!
Трябва да си тръгна!
И разбирам...
всичкото, което пазиш!
Защото, теб... не искам
да открадна! Любовта е
не да взимаш, а да даваш!
И може би сред сенките
на залез, ще спомням
миговете парещи в годините!
Изкушена бях от алчност
и от жажда,

а виното на любовта
опива силно!

Бъди щастлив,
от тебе 
ще си тръгна...
защото 
нямам право
да те искам и да бъда! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me