uFeel.me
Защото не помня
Автор: krassy,  20 юли 2010 г. в 14:47 ч.
прочити: 332
Аз не помня бях ли там,
сънувах ли, или оставах.
Мечтах ли с теб,
ти ли ме мечта, 
или просто 
безвъзвратно оглупявах.
И не помня
ти ли ме целуна, или аз 
се сгуших в дланта ти,
прошепнах ли те,
или с огън те изпях,
думите ни бяха ли измамни,
Рисувах ли те с пръсти по гърба,
или ти рисува с устните си мен,
лятото ли в мене изгоря,
или просто се взривиха сто вселени,
дълго ли светът се е въртял
в този миг, когато вдишах теб...
Аз не помня нищо от това.

Затова сега те питам
помниш ли ме мене?


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me