uFeel.me
Защо,какво и как
Автор: MaMyHKa,  18 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 307
Защо да те обичам?
Защо да бъда с теб?
Защо да се обрека на болка?
Защо да те желая?

Какво да сторя, за да те избегна?
Какво да дам?
Какво да жертвам, за да не се предам?
Какво да ти кажа, че да ме оставиш?

Как да се предам?
Как ще се отдам?
Как да избягам-
та аз отдавна съм твоя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me