uFeel.me
Защо
Автор: beibi,  10 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 512
Защо така ме нарани?
И отне ти мойте мечти,
твърдеше всвки ден
обичаш само мен.

Защо така ме нарани?
Обичаш.....това боли.
Болката в мен,напомня
всеки ден,че слънцето
угасва за мен.

Защо така ме нарани?
И в болка душата ми
потопи.
Защо не ме пощади?
Изгубих всичко това
боли.

Днес,
в очите ми има сълзи,
казваш,че от тях те боли.
Защо тогава не ги пощади?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me