uFeel.me
Защо...
Автор: mimeto,  22 декември 2008 г. в 17:54 ч.
прочити: 241
Защо не си до мен сега,
нима не съм вече твоята съдба...
Защо остави мен и любовта, нима  
за тебе съм била лъжа...

Защо не си до мен сега,
душата стене и кърви, че не 
вижда твоите очи...
Защо със черният воал 
ти лицето ми закри...

Защо остави ме сама, от 
тъга получих старостта, погубих младостта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me