uFeel.me
Защо
Автор: BeH,  10 ноември 2008 г. в 15:00 ч.
прочити: 259
Защо не спира да боли...
Колко много време мина,
а душата не спира да кърви,
откакто ти... откакто си замина...

Защо не мога да забравя...
Очите търсят, не намират...
Защо каквото и да правя,
все лицето ти съзирам!

Защо не мога и да спя...
Вкопчил се отчаяно във мрака
скитам, бродя във нощта
и се прибирам сам... не плача...

Защо не останаха сълзи...
Защо и слънцето не свети...
Защо Луната пак не спи,
Защо... "Защо" е думичка проклета!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me