uFeel.me
*Защо?*
Автор: karincheto,  19 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 471
Защо ли има хора като тебе на земята,които често влизат в нечие сърце?И лъжат го с усмивка на устата-дойде разплака чуждото лице.Защо се влюбих в теб тогава?Аз не мислех,че не си искрен с мен.Не те познавах-теб и твойта слава.Какво ти сторих,че направи с мен така?Какво направих,че ме изостави?Защо,когато исках,да ми подадеш ръка,ти каза,че шега си си направил?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me