uFeel.me
Защо
Автор: janny,  11 юли 2008 г. в 17:00 ч.
прочити: 231

"Защо?" -

Не спираш да ме питаш.

"Защо?" -

Чувам те, дори и да мълчиш.

"Защо?" -

Успокояваш ме.

"Защо?" -

И в следващия миг ме обвиняваш.

"Защо ли?" - защото ме обичаш.

"Защо ли?" - защото ме разбираш.

"Защо ли?" - защото ме подкрепяш.

"Защо ли?" - защото всичко съм за теб.

"Защо?" недей ме пита,

защото те обичам.

"Защо?" недей ме пита,

защото не искам да те нараня.

"Защо? недей ме пита,

защото на мен едно ми стига,

че те има и до мен си ти сега!

Благодаря ти за това!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me