uFeel.me
Защо?
Автор: karincheto,  16 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 342
Защо случайно поглед свеждам,когато срещна твоите очи?
Защо обзема ме такава нежност и нещо в сърцето ми тежи?
Нима успя да завладееш студеното преди сърце?
Ах,как мечтая да те имам,макар че още съм дете.
Защо покоят ме тревожи?Защо ме караш да тъжа?
Защо не мога да разкрия пред тебе своята тъга?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me