uFeel.me
Защо?
Автор: raia vid,  22 декември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 611
Беше чудна нощ.
Сънувах нежност,
сънувах и любов.
Ухаеха цветя,
музика звуча,
звезди трептяха,
имах и крила.
Беше ти със мен.
Възвишен бях
и стихове редях,
и песни даже пях...
Събудих се. Уви!
Край мене беше мрак
и питах се:Музо,
защо, къде и как
не мога стихче
да напиша пак?
Нима красивите неща
са само в сънища?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me