uFeel.me
"Защо?"
Автор: sisiFF,  21 декември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 426
Защо когато те обичам,
светът е вечно против мен?
Защо когато аз те мразя,
усмивката ти е с мен?
Защо очите ми са тъжни
във всеки слънчев ден?
Зали толкоз те обичам,
щом ти не си за мен?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me