uFeel.me
Защо
Автор: obi4ana_madama,  12 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 294
Защо любовта е толкова красива?
Защо любовта е толкова желана?
Защо любовта е толкова жестока?
Защо ти ме остави сама да скитам по света?
Защо така страдам за твоята любов?
Защо съдбата е тъй жестока и ни раздели?
Защо, когато бяхме щастливи ние се разделихме?
Защо аз те обичам толкова много?
Защо любовта е толкова красива?
Защо любовта е толкова желана?
Защо любовта е толкова жестока?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me