uFeel.me
Защо?
Автор: murzelanata,  2 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 600
Какво трябва да направия?Защо триабва
вечно да мълча?Нали за това сме двама
за да бъде любовта!
Не искам винаги да съм виновна,
не искам винаги да съм сама и щом
нещо все ти пречи аз да бъда в целта!
Защо не бъдеш малко нежен,защо
не видиш любовта която искам да е твоя,
но ти убиваш я и аз пак мълча!
Не мога вече да живея,не мога вече
да тъжа не искам вече да съм с тебе
ти погубваш любовта!Ако някои ден
за мен се сетиш и повярваш в обичта
нека аз да бъда първа на която казваш ти "ЕЛА"!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me