uFeel.me
Защо
Автор: pepe_jeans`f,  3 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 323
Защо ли искам да те видя
защо щом много ме боли.
От невъзможността да бъда с тебе
да гледам как ме гледаш ти.
Защо ли искам твоя глас да чуя
макар и само през стени.
Дали защото те обичам
или навик си ми ти.
Защо щом отричаш любовта ми
щом за теб е тя лъжа
и не вярваш че ще бъдем двама
най-щастливи на света.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me