uFeel.me
Защо?
Автор: sani_gali,  29 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 389
Защо съм сама?
Защо в очите ми изплуват сълзи
от разбити мечти
и несподелена любов.
Кой, кой ще чуе моя зов!

Защо не мога да намеря любовта?
Защо не мога да слея в едно две сърца?

Защо любовта ми е обърнала гръб?
Защо не бъде с мен,
защо не следва моя път?

Защо в сърцето ми е пусто?
Защо не спре това страшно чуство
за вечна самота?
Защо, защо?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me