uFeel.me
Защо?
Автор: ani_87,  26 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 287
Защо забрави ме кажи?
Защо не ме потърси ти?
Какво направих ти сега,
ако знаеш само как боли!
Опитах аз да те забравя,
както стори ти със мен.
Но мъката в мен остава
и изгаря цялото сърце.
Нима глупачка съм била,
че вярвах сляпо в любовта?
А всичко било е голяма лъжа!
Кажи ми как да живея сега?
Всеки ден опитвам да забравя миналите дни,
дни пълни с обич и мечти!
Отлетяха те, както отлита пролетта,
но защо не мога да се примиря с това?
Нима в любовта не става винаги така?!?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me