uFeel.me
Защо
Автор: niinia,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 660
Защо дойде при мен?!
Да вземеш това което мислиш че е твое
Защо искаш да вземеш и последния ми дъх?
Защо?
Къде сгреших?!Защо не отидеш там....
Там където е пълно с човеци като теб?!
Остави душа ми и не спирай да вървиш!
Върви!!!
Остави само една усмивка и върви!!!
Аз ще остана тук и ще се моля за нас!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me