uFeel.me
Защо
Автор: alivmari,  6 юни 2013 г. в 06:52 ч.
прочити: 209
Защо в мен такива
чувства раждаш
защо мe тикаш 
в дяволски уста?
Защо от тази жажда
не мога аз да се спася?
Защо в очите ми
сълзите все напират?
И  падат като дъжд в пръстта
защо те искам от 
мъка умирайки,
защо всичко в мен 
те иска - Ела!
Защо Бог такава 
лудост ми изпрати
за да се уча, или да 
изгоря?
Защо по устните ми 
твоите устни горящи
ме искат, за да съгреша?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me