uFeel.me
Защо
Автор: Belieber,  17 юли 2011 г. в 13:43 ч.
прочити: 181
Защо не разбираш,
какво значиш ти за мен!


Защо винаги,
когато се опитам са те забравя
ти се появяваш от някъде!


Не мога да издържам,
запълнил си ума ми, Защо?
\"Пусни ме\"! Това ме побърква!



Една голяма рана си,
в моето сърце, не знам 

как да я излекувам!



Така ми се искаше да
осъзнаеш какво правя аз за теб,
може би обичам и за двама ни.

Как ми се искаше,
да разбереш всичко това!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me