uFeel.me
Защо?
Автор: rosen_rosen,  23 юни 2011 г. в 13:34 ч.
прочити: 315

Кажи ми, защо си далече,
когато гори есента?
Защо ме загърби и вече
заглъхва от скръб песента?

Дали пък, защото те няма,
си нямам подкрепа сега?
На бялата истинска зима
до леденост пари снега...

Отвътре душата изгаря,
до огненост стиснала пръст
и бавно, несетно улавя
поредния дяволски кръст...

Защо пролетта е студена
с довтръсналост мартенски сняг
и вече не помни рефрена,
безпаметно който ти пях?

Най-после - защо ми е лято,
без ласката в дългия ден?
Ти тръгна с последното ято
и вече те няма до мен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me