uFeel.me
Защо си пак сама
Автор: Neli,  19 юни 2012 г. в 01:08 ч.
прочити: 262
Зашо си пак сама –
попита ме дъжда,
защо си пак сама –
попита ме и вятъра,
защо си пак сама –
попитаха листата.
 
И аз им отговорих –
на дъжда –
с горещите си сълзи,
на вятъра –
с отчаян вик,
на листата –
с протегнати ръце.
 
Сама съм пак
защото тя,
единствено тя –
самотата,
ме обича!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me