uFeel.me
Защо сега?
Автор: maggi4ka,  14 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 280

Не ме обичай - аз не заслужавам!

Защо сега си пак при мен? - Ти нямаш право!!!

Не ме поглеждай, пак ме нараняваш...

Не ме целувай... нямам вече какво да ти дам!

Не ми приказвай нежно и не ме търси...

Не искам пак да бъда наранена

Отдавна вече животът ни ни раздели...

Сега сме грешни и неверни...

Защо сега съдбата пак ни среща?

Защо сега отново ме обичаш ти?

Защо сега за теб изгарям?

Защо не ни се случи туй преди?....

Когато имах те, не исках да съм с тебе.

Когато твоя бях, ти не оцени...

Сега прегръщаш ме и плачеш в мрака...

Сега заплащаме си грешките, уви!!!

Защо сега?! Защо на нас се случва?

Та ние пропиляхме своя шанс... върви...

Иди при нея, аз ще се прибирам вкъщи...

Не съжалявай... няма нищо да се промени...

С тебе двама се изсмяхме на съдбата,

сега ще страдаме, ще плачем... пак ще сме сами!

ТЕ не заслужават! ТЯ обича те,

а ТОЙ обича мен... Не са виновни,

че ние с тебе не сме разбрали

кога дошла е любовта...

Не ме прегръщай - късно е !

Недей да казваш, че загрижен си за мен!

Не ме обичай - лудост е!

Не си мисли че двама ще сме някой ден!

Върви!!! Недей да се обръщаш...

Тръгвам аз... няма да се върна пак...

Обичам те, но няма да остана!

Обичам те, но туй е грях...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me