uFeel.me
Защо се влюбваме
Автор: mechtaq_za_teb,  24 април 2009 г. в 18:58 ч.
прочити: 597

Защо, когато любовта ни срещне

слепота покрива мигновено нашите очи?

Толкова ли бързо се забравят стари болки?

И безсънни нощи, и сълзи?

Защо не можем да й се опълчим,

за да не разбие после нашите мечти?

Толкова ли лесно стари рани отминават

и споменът за старото не ни горчи?

Защо, когато знаем тя каква е,

позволяваме й да отключи нашите сърца?

А тя отново пак ни наранява,

след което обещаваме, че няма повече да е така!

Защо обаче обещанията се забравят, 

когато любовта в душите ни се настани?

А онази стара и болезнена раздяла?!

И безсънни нощи... и сълзи?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me