uFeel.me
Защо не ме целунеш
Автор: Lycki,  9 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 364
До тебе всяка нощ заспивам,
дъха ти сещам като пеперуда.
Кръвта във вените ми кипва,
та чак до лудост ме опива.

Гласът ти сенките раздвижва
и ставам все по-упорита,
фантазиите ми разнищваш,
щом от уханието ти съм пропита.

А ти в съня ми лъкатушиш,
вървиш след мене в постоянство.
Защо поне веднъж не ме целунеш,
за да усетиш моето пиянство?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me