uFeel.me
Защо ме обичаш така?
Автор: dizel4eto__f,  27 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 413
Защо ме обичаш така?
-нима не усещаш болката!
Защо ме обичаш така?
-та аз ранявам всичко в теб!

Убивам те малко по малко,
макар да не искам,но е така.
От душата ти оставих късче малко,
което ти подари на мен.

Не знам защо те наранявам,
знам само че те боли.
Душата си ти подарявам,
ако искаш я вземи.

Дано там да откриеш,
любовта която заслужаваш.
Не искам да те наранявам вече
и винаги от мен да страдаш.

Защо ме обичаш така?!
по-добре престани.
докато все още душата ти живее,
престани.....ЗАЩО МЕ ОБИЧАШ?!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me