uFeel.me
Защо мълчиш?
Автор: leidi,  7 април 2012 г. в 22:05 ч.
прочити: 368
Няма минало.
Няма и настояще.
И може би
не разстоянията ни делят,
които с лекота преминавахме,
а сега
използваме
за глупави
извинения.
И може би
не тишината е тягостна,
а мълчанието,
което от гордост
думите мислени спира.
И може би
не раздялата е страшна,
а споменът,
който бледнее.
И всеки ден краде:
от усмивката ти,
от очите ти,
от уханието ти...
Оставам със самотата -
сама...
А, ти...
Ти, защо мълчиш?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me