uFeel.me
Защо ли
Автор: beibi,  2 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 604
Защо ли още си задавам
един и същи въпрос.
Защо ли продължавам
все така да те обичам.

Защо ли още се ровя,
в жарта която не гори.
Защо си мисля още,
че огънят ще запламти.

Защо ли все за тебе питам,
и с поглед тъжен те следя.
Опитах се да те забравя,
защо ли невъзможно е това.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me